Wanneer de temperatuur begint te stijgen in aanloop naar de zomer verlangt iedereen alweer naar heerlijke dagen zonnen op het strand!

Maar wat hoor je als man te dragen en met name: wat vinden vrouwen leuk wat badmode heren betreft?

Badmode heren is sinds de afgelopen tijd aan een flinke groei onderhevig. Waar eerst alleen badmode voor vrouwen flink werd veranderd en er behalve badpakken en bikini’s tegenwoordig ook onder andere tankini’s bestaan, wordt er bij badmode heren tegenwoordig ook hevig geĆ«xperimenteerd met de lengtes van herenzwembroeken en de verschillende prints.

badmode voor heren

Badmode heren wordt zo steeds veelzijdiger

ook al is tegenwoordig de belangrijkste keuze die mannen maken al of ze voor een kleine zwembroekje gaan of een langere zwembroek die bijna tot aan de knie komt.

Met de lengtes van die langere zwembroek wordt met name steeds meer geƫxperimenteerd en een populaire print is de afgelopen jaren een felle kleur met een wit bloemenmotief, ook al is een effen kleur als donkerblauw ook altijd goed.

En voor alle mannen: in de badmode voor heren zouden vrouwen het liefst willen dat het minuscule zwembroekje wordt afgeschaft, behalve als je eruit ziet als Ryan Gosling, dan wil mijn vriendin Kim graag dat je het kleinste broekje zoekt dat er op de markt te vinden is, haha! šŸ˜‰