Hallo zonaanbidder! Hou jij ook zo van de zon die je hele lijf bruin kleurt? Of nou ja…je hele lijf?

zondoorlatende zwembroekEr blijven natuurlijk altijd wel plekken over die niet helemaal bruin kleuren. Daar is natuurlijk wel iets op te verzinnen. Maar ja, het naakstrand is niet voor iedereen weggelegd…Voor al diegenen die dromen van een egaal bruin lichaam, maar daar de tentoonspreiding van de wat intiemere lichaamsdelen niet voor over hebben, is er nu een zondoorlatende zwembroek!

Met een zondoorlatende zwembroek kun je op een gewoon strand gaan liggen en toch helemaal egaal bruin worden, zonder dat de overige badgasten inkijk krijgen in delen waarvan jij niet wilt dat ze daar inkijk in hebben.

De zondoorlatende zwembroek is de oplossing.

De zondoorlatende zwembroek is geenszins opvallend ten opzichte van de gewone zwembroeken. Bovendien biedt het UV-bescherming waardoor de meest kwetsbare delen van ons lichaam met de zondoorlatende zwembroek goed worden beschermd.

Nooit meer de gĂȘnante drempel over hoeven stappen voor een egaal bruin lichaam! Voor een egaal bruin lichaam is naturisme geen ‘must’ meer. Deze innovatief ontworpen zwembroek is eenvoudig te bestellen via onze website. Laat je zomer niet meer vergallen door alles uit te moeten trekken. Fijne zomer!