De badmode voor mannen is steeds in evolutie. De gewone zwembroek die er uit ziet als een slip in zwembadstof heeft stilaan terrein moeten geven aan de hippe zwemshorts voor mannen.

Model zwemshorts mannen hebben langere pijpen en zitten losser dan de klassieke slip. Soms komen de pijpje kort tot net boven de knie. Aanvankelijk een hippe bij de jeugd maar nu kan elke man zwemshorts dragen.

Een elastische boord al dan niet met aanspankoordje houden de zwemshorts mannen op hun plaats bij de watersport. Ook voor het zonnen uitermate geschikt. Ze houden de UV stralen tegen en gaan door hun materiaal snel drogen. Soms zijn er binnenzakjes ingenaaid.

Zwemshorts mannen

Aankoop zwemshorts mannen vindt u in alle maten, kleuren en prints.

In de sportzaak krijgt u zeker het nodige advies, maar ook in kledingketens zijn ze te vinden. Wie zeker is van zijn maat kan online bestellen en eventueel koopjes doen. Keuze genoeg! Lange zwemshorts mannen zijn in sommige zwembaden om hygiĆ«nische redenen verboden – en ook voor mensen die hun zwemmen als cardio zien (SWOLF-zwemmers, bijvoorbeeld) kunnen beter wegblijven van zwemshorts, natuurlijk.

Een nauwsluitende zwemshort uit lycra bijvoorbeeld kan dan wel. Deze modieuze shorts worden ook als vrijetijdskledij samen met een t-shirt gedragen. Mijn goeie vriend Craig loopt er heel de zomer zelfs op kantoor mee rond! Haha!